» 21 oktober 2017

Agressieve man met hoogwerker uit woning gehaald

Redactie | 17-06-2016
ENSCHEDE – Een zeer agressieve man kon donderdag door vier agenten niet worden aangehouden in een woning in de wijk Bothoven. De brandweer moest er met een hoogwerker aan te pas komen om de man in te rekenen. De man was onder invloed van drugs.
De politie was ingeschakeld door een vrouw die met geweld door de man in haar woning werd vastgehouden. De twee waren bekenden van elkaar. De man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, had drugs gebruikt, waarna ruzie was ontstaan.
Ook nadat de vier agenten waren gearriveerd, weigerde de man te vertrekken en greep de vrouw hardhandig vast. Toen de agenten de vrouw wilden bevrijden, stribbelde de 43-jarige man zo hevig tegen dat hij door vier agenten in bedwang moest worden gehouden. De man was zo wild dat hij niet op een normale manier uit huis gehaald kon worden. Daarop werd de hulp ingeroepen van de brandweer die de man met een hoogwerker uit huis haalde. De vrouw was bij het voorval lichtgewond geraakt en deed aangifte van onder meer huisvredebreuk en mishandeling. De man zit vast.


« Terug