» 21 oktober 2017

Unieke collectie kinderbedjes bij Meubeloutlet 053

Advetorial | 20-08-2016


ENSCHEDE - Slapen in een echt prinsessenbed, of in een stoere auto. Welk kind wil dat niet? Deze unieke bedjes, geschikt voor kinderen van 18 maanden tot 6 jaar zijn nu verkrijgbaar bij Meubeloutlet 053. Het is een eenmalige voorraad en op = op.
Bij de kleine slaapplekken hoort uiteraard ook een klein prijsje. De modellen, inclusief Frozen van de bekende Disney tekenfilm, zijn verkrijgbaar vanaf 149 euro. En dat is inclusief matras. De bedjes hebben een afmeting van 140 bij 70 centimeter en een lage instap, zodat kleine eigenaars en eigenaressen zelf in en uit kunnen stappen.
Ook voor de vaders en moeders en oudere zussen en broers heeft Meubeloutlet 053 volop keus in bedden. Een groot deel daarvan is uit voorraad leverbaar. De collectie matrassen, in allerlei uitvoeringen is daarbij mega groot.
Kom gerust ook voor de complete woninginrichting naar Meubeloutlet 053. Naast bedden zijn bankstellen, trendy kasten, tafels en stoelen en passende accessoires verkrijgbaar. Voor de klanten met een kleine portemonnee is er altijd nog de verkoophoek. Meubels met lichte beschadigingen, maar daar is uiteraard de prijs op aangepast.

Ondanks de explosieve groei van het bedrijf zijn service, persoonlijke aandacht én garantie altijd gebleven. Het familiebedrijf hecht daar grote waarde aan. Een tevreden klant is het uitgangspunt bij Meubeloutlet 053. Kom eens een kijkje nemen aan Het Lentfert 98 en overtuig uzelf dat kwaliteitsmeubelen absoluut niet duur hoeven te zijn.


« Terug