» 21 oktober 2017

Voordelig kamperen op Buytenplaets Boekelo

Advetorial | 11-07-2016


BOEKELO – Niet ver van huis maar toch echt op vakantie. Dat is deze zomer mogelijk op camping de Buytenplaets Boekelo. Wie nu een plaatsje reserveert, profiteert van de zeer scherpe aanbieding, die kan oplopen tot bijna honderd euro korting.
Een plekje voor drie weken op het toeristenveld is nu te boeken voor 395 euro in plaats van het gebruikelijke tarief van 472,50 euro. Ook een verblijf van twee weken is een stuk voordeliger, namelijk slechts 275 in plaats van 315 euro. Wie in september nog even wil nagenieten van de zomer kan een arrangement boeken voor 150 in plaats van 185 euro.
De kortingsactie geldt voor zowel caravan als tent, voor een gezin van maximaal vijf personen en één huisdier. Alle plaatsen zijn voorzien van tien ampère stroom. De tarieven zijn wel exclusief toeristenbelasting.
Buytenplaets Boekelo is een gezellige familiecamping tussen Enschede en Haaksbergen. De camping is voorzien van een buitenbad met apart kleuterbad, visvijver, kantine met aan de voor- achterzijde een gezellig terras en speeltuin.
Daarnaast is in 2011 het sanitair gebouw vernieuwd en zijn er was- en droog mogelijkheden. In de zomer is het mogelijk verse broodjes te bestellen en de kantine is dagelijks geopend om lekker te komen eten of wat te drinken. Bovendien is er een zeer uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud en in de schitterende omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen.
Voor meer informatie en reserveringen, telefoon 053-428 15 78 of e-mail: info@buytenplaetsboekelo.nl. Ook op website en Facebook staat veel informatie over Buytenplaets Boekelo.


« Terug