» 21 oktober 2017

Donatie EnscheDAY4Quality aan hospice

Redactie | 17-06-2016

Coördinatoren Elise Meenderink (l) en Mirjam Bosschaart (r) kregen de cheque uitgereikt door de bestuursleden Marcel Winters (l) en Eric Dijkman (r). foto: Robert Elferink
ENSCHEDE - EnscheDAY4Quality heeft tijdens de vrijwilligersavond van Hospice Enschede een cheque van 3.000 euro overhandigd. Met deze donatie draagt de stichting, die is opgericht vanuit korfbalvereniging DOS-WK, bij aan het realiseren van een nieuwe tuin voor de Hospice.

Extra's


“Donaties als deze maken dat wij iets extra’s kunnen doen voor onze bewoners”, vertelt coördinator
Elise Meenderink. “Met deze € 3.000 kunnen wij beginnen met de eerste fase van ons tuinproject. Het is voor onze bewoners op dit moment nauwelijks mogelijk om buiten te verblijven, simpelweg omdat er geen afgeschermde tuin is.”

Schrijnend


“Onze stichting wil graag dit soort concrete bijdragen leveren aan de palliatieve zorg. Het is natuurlijk schrijnend dat mensen in de laatste fase van hun leven niet fatsoenlijk buiten kunnen zitten”, vult voorzitter Eric Dijkman haar aan. “Wij zijn dan ook blij dat Hospice Enschede met deze bijdrage kan beginnen met de eerste fase van het tuinproject.”

Roparun


EnscheDAY4Quality heeft het geld voor de Hospice Enschede binnengehaald door deelname aan de Roparun. Deze hardloopestafette van Hamburg naar Rotterdam wordt door het team uit Enschede met passie en plezier gelopen voor het goede doel. Middels het lopen van de Roparun wordt geld ingezameld om op verschillende manieren mensen met kanker te (onder)steunen.

Coördinatoren Elise Meenderink (l) en Mirjam Bosschaart (r) kregen de cheque uitgereikt door de bestuursleden Marcel Winters (l) en Eric Dijkman (r).


« Terug