» 21 oktober 2017

Informatieavond over aanleg nieuwe N18

Redactie | 09-06-2016
BOEKELO - Een informatieavond over de aanleg van de nieuwe N18 wordt dinsdag 21 juni gehouden in resort Bad Boekelo aan de Oude Deldenerweg 203. Belangstellenden krijgen dan uitleg over de manier van werken, de planning, gevolgen voor de omgeving en wat er wordt gedaan om overlast te beperken. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vooraf aanmelden is niet nodig.

Programma


De aanleg van het nieuwe tracé tussen Enschede en Groenlo begint na de zomer. Rijkswaterstaat en de aannemer Noaber18 willen daarom buurtbewoners en andere belangstellenden informeren wat er gaat gebeuren. Na de uitleg kunnen bezoekers van 20.15 tot 21.00 uur terecht bij de thematafels voor meer gedetailleerde informatie over de planning, uitvoering en het ontwerp van de nieuwe N18. Hier kunnen ook vragen worden gesteld.

Project


De nieuwe N18 leidt het verkeer om de kernen van Eibergen, Haaksbergen en Usselo en zorgt voor een betere bereikbaarheid en verkeersveiligheid. Aannemer Noaber18 is verantwoordelijk voor de bouw van de N18 tussen Groenlo en Enschede. Voor de aanpassingen tussen Varsseveld en Groenlo wordt nog een aannemer gezocht. Het hele project moet in de tweede helft van 2018 klaar zijn.


« Terug