Agenda

Vrijdag 15 december

15-12-2017 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Kerstmarkt op Stadsboerderij Holy


VLAARDINGEN - Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 december is er kerstmarkt op de Stadsboerderij Holywood.  Voor de kinderen is er een activiteiten kaart te koop waarmee aan leuke activiteiten gedaan kunnen worden. Voor jong en oud is er genoeg te eten en te drinken. Ook zijn er ponytickets te koop om en ritje op een van de pony’s te maken. Het 'spannende pad' is ook weer aangelegd. Dus kom en voel de gezellige kerstsfeer. Vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur en zondag van 16.00 tot 20.00 uur.

Staties in De Windwijzer


VLAARDINGEN – In De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 zijn veertien schilderijen te zien van Jeltje Hoogenkamp. Zij vormen de geboortestaties. Statie betekent letterlijk ‘sta-moment’ of ‘stilstaan bij’. Ze zijn door kunstenares Jeltje Hoogenkamp geschilderd als reeks voor de adventsperiode, de bezinningstijd voor Kerst. De staties zijn als tentoonstelling in De Windwijzer te zien van 10 december tot 23 februari 2018.