Agenda

Zaterdag 16 december

16-12-2017 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Kerstconcert Animato en The Messengers


VLAARDINGEN - Kamerkoor Animato en gospelkoor The Messengers verzorgen zaterdag 16 december een kerstconcert in de Bethelkerk. Het thema van dit concert is ‘Kerst door de eeuwen heen’. Tijdens dit concert wordt Kerst vanuit alle facetten belicht met een heel divers repertoire van klassiek tot gospel. Daarnaast zingen de koren een aantal gezamenlijke nummers zoals een gedeelte van het ‘Magnificat’ van Rutter. Zaterdag 16 december, aanvang 20.00 uur, kaarten kosten 7,50 euro (inclusief consumptie en programmaboekje). Deze kunt u reserveren via concert@messengers-vlaardingen.nl of per telefoon via Kees van der Sar (06-22208103). 

Kerstconcert in de Grote kerk


VLAARDINGEN – Het Rotterdams Kerstconcert Jeugd Symfonie Orkest geeft zaterdag 16 december een in de Grote Kerk op de markt. Wat het RJSE op het Kerstconcert gaat spelen is nog een verrassing maar aan het einde spelen alle orkestleden het traditionele Christmas Festival. Kaartjes kosten tien euro inclusief een consumptie. Kinderen tot en met twaalf jaar gratis, ze ontvangen wel een kaartje voor een consumptie. Aanvang 19.30 uur, deuren gaan open om 19.00 uur.

Kerstmarkt op Stadsboerderij Holy


VLAARDINGEN - Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 december is er kerstmarkt op de Stadsboerderij Holywood.  Voor de kinderen is er een activiteiten kaart te koop waarmee aan leuke activiteiten gedaan kunnen worden. Voor jong en oud is er genoeg te eten en te drinken. Ook zijn er ponytickets te koop om en ritje op een van de pony’s te maken. Het 'spannende pad' is ook weer aangelegd. Dus kom en voel de gezellige kerstsfeer. Vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur en zondag van 16.00 tot 20.00 uur.

Kerstmiddag in de Emmastraat


VLAARDINGEN - Op zaterdag 16 december wordt er bij het kerkgebouw aan de Emmastraat 116 van 14.00 tot 16.00 uur een gezellige kerstmiddag gehouden. Er is kerstmuziek op en er is ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er worden kraampjes ingericht met winterproducten, zoals windlichten, kaarsen en leuke winterse cadeautjes. Ook is er een boekentafel met uitsluitend Vlaardingse boeken! Ook voor een hapje en een drankje is gezorgd. Aanvang 15.30 uur.

Rommelmarkt in de Wouthof


VLAARDINGEN - In seniorencomplex de Wouthof aan de Baarnhoeve is een rommelmarkt waar allerlei leuke spullen te koop zijn. De rommelmarkt duurt van 11.30 tot 15.00 uur. De opbrengst gaat volledig naar het ontspanningsfonds van de bewoners.

Violijn exposeert in De Groene Luiken


VLAARDINGEN – In aanloophuis De Groen Luiken aan de Oosthavenkade 8 is een expositie te zien met schilderijen van Violijn. Zij ontleent ionspiratie aan de natuur, dichtbij en verder weg. De expositie is te zien tot 18 december. De openingstijden zijn: zaterdag tot en met dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.00 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.