Agenda

Zondag 17 december

17-12-2017 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Kerstconcert van The Balance


VLAARDINGEN - Op zondagmiddag 17 december geeft koor The Balance een kerstconcert: Christmas is coming! Tijdens dit concert worden kerstliederen afgewisseld met pianomuziek van Roberto Guijarro. Er is ook een gastoptreden zijn van mannenquartet Natural  Blend. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om in de kerstsfeer te komen. Het concert wordt gegeven in de Lucaskerk aan de Hoogstraat 26, aanvang 14.30 uur, toegang tien euro (inclusief pauzedrankje).

Kerstmarkt op Stadsboerderij Holy


VLAARDINGEN - Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 december is er kerstmarkt op de Stadsboerderij Holywood.  Voor de kinderen is er een activiteiten kaart te koop waarmee aan leuke activiteiten gedaan kunnen worden. Voor jong en oud is er genoeg te eten en te drinken. Ook zijn er ponytickets te koop om en ritje op een van de pony’s te maken. Het 'spannende pad' is ook weer aangelegd. Dus kom en voel de gezellige kerstsfeer. Vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur en zondag van 16.00 tot 20.00 uur.

Een verhaal dat verteld moest worden 


VLAARDINGEN – In het Streekmuseum Jan Anderson aan de Kethelweg 50 is een expositie te zien over ‘het verlies van Vlaardingen’. ,,Het is de meest treurige tentoonstelling die ik heb gemaakt’’, aldus Jan Anderson. Een tentoonstelling over de honderden verdwenen bedrijven en duizenden verdwenen banen in de haringstad. De tentoonstelling is tot eind 2017 te zien, iedere zaterdag en iedere eerste zondag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Violijn exposeert in De Groene Luiken


VLAARDINGEN – In aanloophuis De Groen Luiken aan de Oosthavenkade 8 is een expositie te zien met schilderijen van Violijn. Zij ontleent ionspiratie aan de natuur, dichtbij en verder weg. De expositie is te zien tot 18 december. De openingstijden zijn: zaterdag tot en met dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.00 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.