Agenda

Woensdag 11 juli

11-07-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Mamacafé Vlaardingen


VLAARDINGEN – Mamacafé Vlaardingen is de ontmoetingsplek om ideeën op te doen, ervaringen uit te wisselen en workshops te volgen. Het mamacafé is voor zwangeren, mama’s, papa’s, opa’s, oma’s en natuurlijk voor kinderen! Het Mamacafe Vlaardingen is om de week op woensdag geopend van 9.30 tot 11.30 uur bij IKC van Kampen aan de Curacaolaan 53. Deze ochtenden zijn gratis en iedereen is welkom.

Is getekend: De Slag bij Vlaardingen verbeeld


VLAARDINGEN - Van 12 mei tot en met 29 juli is in de Terrazohal van Museum Vlaardingen de tentoonstelling Is getekend. De Slag bij Vlaardingen verbeeld te zien. Deze expositie toont kunstwerken waarbij graaf Dirk III of de Slag bij Vlaardingen het onderwerp zijn. Naast een klein aantal historische werken is er hedendaags werk te zien van Rudi Atman, John Lourens, Leslie Gabrielse en John Rabou.

Sonja Tuinman exposeert in de Groene Luiken


VLAARDINGEN -  Sonja Tuinman uit Zwartewaal exposeert haar werk in aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8.  Tuinman maakt veel gebruik van gemengde technieken met acryl, maar werkt ook met aquarel, bister, inkt, potlood en combinaties daarvan en zij probeert graag nieuwe technieken uit. In de expositie zullen al haar technieken zichtbaar zijn. De schilderijen zijn figuratief, maar ook abstract. Ook foto’s van haar hand zijn aanwezig.  De expositie is tot 16 juli dagelijks te zien van 13.00 tot 16.00 uur.

Tekengroep De Bijenkorf exposeert in kerkcentrum


VLAARDINGEN – De leden van schilder- en tekengroep De Bijenkorf exposeren hun werk in tot 24 september in kerkcentrum Holy aan de Reigerlaan. Het Kerkcentrum is geopend op maandag en woensdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur. En op dinsdag van 19.00 tot 22.00 uur.

Werk van bewoners in het Zonnehuis

VLAARDINGEN – In het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 is een expositie te zien met werk van bewoners. Een belangrijk onderdeel van de expositie is de ouderwetse leesplank. Bewoners hebben in samenwerking met Wim van der Klink, vrijwilliger bij de werkgroep beeldende kunst, hard gewerkt aan het verbeelden van de woorden van het leesplankje. De expositie is te zien tot 13 augustus.