Agenda

Maandag 11 februari

11-02-2019 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Come-Inn bij het Leger des Heils

VLAARDINGEN - Het Leger des Heils organiseert iedere maandag van 11.00 tot 15.00 uur een Come-Inn in het gebouw aan de Magnoliastraat 41. Daar kunt u 's ochtends terecht voor een kop koffie, om andere mensen te ontmoeten of om de krant te lezen. In de middag word er een brood- en warme maaltijd geserveerd (broodmaaltijd twee euro, warme maaltijd € 3,50). Na de maaltijd is er een soosmiddag, u kunt dan een kaartje leggen en sjoelen en natuurlijk is er ook koffie en thee.

Boekenmarkt en weggeefwinkel in de Windwijzer

VLAARDINGEN - In de Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 kunt u iedere maandag van 09.30 tot 12.00 uur terecht bij de boekenmarkt en weggeefwinkel. U kunt dan naar hartelust snuffelen in een gevarieerd aanbod van duizenden boeken. Ook iedere tweede zaterdag van de maand wordt deze activiteit georganiseerd, dan van 09.00 tot 12.00 uur.

Naald en draad in de Buurtkamer

VLAARDINGEN - Herkent u dit? Er zit een naadje los van uw lievelingsjurk, uw kind komt voor de zoveelste keer met een gat in zijn/haar  broek thuis, de gordijnen die al lang korter gemaakt moeten worden… Voor al deze dingen kunt u op maandagochtend van 09.30 tot 12.00 uur terecht bij Naald en Draad in de Buurtkamer in de Meidoornstraat (ingang schoolplein Jenaplanschool). Er is iemand aanwezig die advies kan geven en er zijn naaimachines waar u gebruik van kunt maken.

Duo-expositie in de Groene Luiken

VLAARDINGEN - De Delftse kunstenares Tinka Schilperoort en de uit Zoetermeer afkomstige Heleen Boerkamp exposeren samen in aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8. Ze schilderen beiden realistisch en de expo is een gezellige ‘beestenboel’. De expositie is te zien tot 18 februari. Nieuwsgierig?  Bij de Groene Luiken bent u welkom. Onder het genot van een kopje koffie of thee (gratis) kun u de werken bekijken. De openingstijden van het aanloophuis zijn: van zaterdag tot dinsdag van 14.00  tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Expositie in het Zonnehuis

VLAARDINGEN - In Het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel 5 is een expositie te zien met werk van Gerdientje Kramer. Ze werkt sinds 2018 veel met pastelkrijt. Op de expositie zijn daarvan vooral plekken op Voorne-Putten te zien. In de vitrine komt werk van cursisten van Atelier ‘de Cirkel’ met keramiek. De expositie is te zien van 28 januari tot en met 3 maart. Iedereen is van harte welkom.