Melati Uitvaartzorg


De naam Melati

De Melati is een typisch Indonesische bloem. Het is een bloem die tegelijk het leven en haar schoonheid maar ook de dood symboliseert. De witte Melati bloemen verwijzen symbolisch naar een familielid of geliefde die er niet meer is. Ze  staan voor onschuld en puurheid, maar ook voor verdriet en gemis en dit zegt veel over ons.

Zoals de geur van een Melati bloem herinneringen oproept, zo staat de afbeelding van deze bloem symbool voor het niet-vergeten. Zodat herinneringen een veilige plaats kunnen krijgen in onze harten. Een bloem, waarvan de naam een mooie link legt met het mooie werk en de Indische achtergrond van ons bedrijf.

Zoals u het voor u ziet

Als u ons vraagt een uitvaart voor u te regelen, dan voelen wij ons verantwoordelijk voor een goede en respectvolle zorg van de overledene en zorg voor de nabestaanden. Ons uitgangspunt is een uitvaart zoals u dat voor u ziet. Er kan veel, vaak meer dan u denkt. Wij vinden dat een mooi afscheid kan helpen bij het verwerken van het verlies van een naaste.

Wij zullen er alles aan doen om uw wensen te realiseren om zo te komen tot een mooi afscheid. Daarbij kunt u uw ideeën inbrengen over de invulling van de uitvaart. U weet namelijk wat voor een uniek persoon de overledene was en u heeft hem of haar het beste gekend. Er komt veel op u af. Wij ondersteunen u waar dit nodig is. Door u te ontzorgen en tijd en ruimte te geven, krijgt u de gelegenheid uw gevoel in balans te krijgen met uw verstand.Contactgegevens

Over de Dammen 4

3136 KA Vlaardingen

info@melati-uitvaartzorg.nl

010 - 230 68 45

www.melati-uitvaartzorg.nl

Locatie