SHOTS


Een nieuwe naam een nieuwe eigenaar en een nieuw concept. Mijn naam is Melroy Volkman, 23 jaar en geboren in Schiedam. Ik heb zelf mijn middelbare schooltijd doorgebracht in Vlaardingen en daardoor ben ik bekend met de omgeving van Shots. Sinds 1 juli 2019 ben ik de nieuwe eigenaar van Shots. Het concept dat wij met Shots neerzetten is een trendy, luxe concept voor een gezellige avond uit. In het voormalige pand van Showtime is een grote verbouwing vooraf gegaan aan de opening van Shots.

Bij binnenkomst in de zaal zie je als eerst onze Shotkaart, waar maar liefst 24 verschillende shotjes op staan. Door de luxe uitstraling geniet je aan de Oosthavenkade 9 van een avond uit die alles heeft. Tijdens de verbouwing van Shots is er een box-in-box constructie gebouwd waardoor we een super mooi geluid hebben in de zaal en daarbij de muziek flink hard kunnen zetten, zonder overlast te veroorzaken voor de buren. In tegenstelling tot voorheen is er nu bij de entree niets te merken van het feest dat binnen aan de gang is. Doordat de zaak is opgesplitst in twee delen, is er ook een gedeelte waar rustig een praatje gemaakt kan worden en een drankje gedronken. Daarnaast doet het interieur denken aan een dikke club op Ibiza, waar je ook in ons vernieuwde VIP gedeelte terecht kunt. 

Omdat wij denken dat er bij alle doelgroepen behoefte is aan gezelligheid organiseren wij ook feesten voor 12-15 jaar, 16-18 jaar en 30+. Daarnaast organiseren we ook diverse thema’s om er voor te zorgen dat we een divers publiek aanspreken! Hierbij kun je denken aan verschillende artiesten als Dio, Dave Roelvink, La Fuente, Diaz & Bruno en DJ Maurice en thema’s als Hollandse avond, Forever Young (30+), Back tot he 00’s, Shots invites en Ladies night. Op onze website en socials blijf je op de hoogte van de agenda en van alle acties. 

Naast onze reguliere agenda, is onze zaal ook beschikbaar voor bedrijfsfeesten, schoolfeesten, schoolgala, verjaardagsfeesten en alle andere gelegenheden met reden tot een feest. Voor al onze feesten kunt u terecht op onze pagina www.shotsvlaardingen.nl. Volg ons ook op facebook en instagram.

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Oosthavenkade 9

3134 NV Vlaardingen

info@shotsvlaardingen.nl

06 - 363 855 75

www.shotsvlaardingen.nl

Locatie