Vitaminstore Vlaardingen


Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven. Een gezonde geest in een gezond lichaam voelt goed en ziet er goed uit; jouw lijf is goud waard!

In onze vitaminewinkel vind je een uitgebreid assortiment hoogwaardige voedingssupplementen, hierbij valt te denken aan vitaminen, mineralen, kruiden, RAW food, sportvoeding en afslankprodukten. Bovendien hebben we een bescheiden assortiment natuurvoeding zoals superfoods, natuurlijke sappen, verantwoorde koeken, snacks en noten en een assortiment biologische (groene) thee.

Daarnaast verkopen wij slowjuicers, personal blenders (smoothiemaker) waterfiltersystemen, daglichtlampen, natuurzuivere (gifvrije) cosmetica, zelftesters en aanverwante artikelen. Voor de meeste producten die wij niet in het assortiment voeren hebben we een bestelservice, in de meeste gevallen hebben we dat binnen 24 uur in huis.

Op sportgebied bieden we een uitgebreid assortiment en kunnen we je adviseren over sportvoeding voor zowel fitness-, duur-, vecht- en krachtsport. Wij hebben diverse merken hoogwaardige eiwitten, en voor de fitness en duursport hebben we een uitgebreid assortiment van Powerbar en PeptiPlus.

Wij brengen ook elk kwartaal een magazine uit boordevol met tips en wetenswaardigheden over gezond leven,het Vitaminmagazine, het ligt voor je klaar in de winkel, klantenkaarthouders kunnen deze ook gratis thuisgestuurd krijgen.

In de winkel is er voor iedereen die bezig is met zijn of haar gezondheid uitgebreide informatie aanwezig en er is altijd gelegenheid voor een uitgebreid en persoonlijk advies. Dus kom snel langs, je vindt ons op het Liesveld onder het viaduct (tegenover Zeeman, naast D-Reizen).

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Veerplein 40

3131 CN Vlaardingen

vlaardingen@vitaminstore.nl

010 - 232 76 49

www.vitaminstore.nl/shop/Vlaardingen

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

12.00 - 17.30

09.30 - 17.30

09.30 - 17.30

09.30 - 17.30

09.30 - 21.00

09.30 - 17.00

geslotenLocatie