Turnsters Leonidas Dovido in de prijzen

20-11-2016 Sport Redactie

TURNEN - Op zaterdag 19 november werden in de Sport en Evenementenhal Margriet te Schiedam de individuele springwedstrijden van het rayon Delfland georganiseerd. Voor deze wedstrijden hadden zich ruim 420 turnsters en turners ingeschreven van 9 verschillende verenigingen uit het rayon Delfland. Leonidas-Dovido deed aan deze wedstrijden mee met 10 turnsters uit de verschillende recreantengroepen.

De deelnemers konden zich inschrijven voor de vierkamp (lange mat, mintrampkast, plankoline verhoogd vlak en de mintramp) en/of de airtumbling.Aan het einde van iedere ronde werden de winnaars bekend gemaakt en na een lange dag turnen, kon de einduitslag worden opgemaakt.

Voor Leonidas-Dovido waren er eerste plaatsen voor Sarah van Breukelen en Dianthe Paalvast op het onderdeel airtumbling en voor Anniek Vuijk op het onderdeel meerkamp. Tweede plaatsen waren er voor Katrina Gronova (airtumbling) en Dianthe Paalvast (meerkamp). Derde werd Jennifer Donker (airtumbling) en Elynn Schuchhard en Fleur van Vessem (meerkamp).

De volgende rayon wedstrijd is op 10 december, dan turnen de turnsters van de 2e en 3e divisie hun wedstrijd om het rayonkampioenschap in de turnhal in Naaldwijk. Een week later turnen de turnsters van de 4e divisie hun wedstrijd en de 5e divisie turnsters doen dit op 21 januari. De eerste districtswedstrijden vinden plaats op 17 en 18 december. Na deze wedstrijden volgt de landelijke competitie.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »Altijd Up-to-date