Muzikale opening Jane Austen Jaar

13-01-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zondag 29 januari organiseert de Stichting Historische Kamermuziek in samenwerking met Le Salon de La Haye het derde concert in de serie kamerconcerten in de Koepelkamer van het Museum Vlaardingen. Ter gelegenheid van het Jane Austen Jaar (1775 – 1817) staat dit concert geheel in de sfeer van die tijd onder de titel: ‘An Unpretentious Georgian Entertainment’. Het concert dat om 16.00 uur begint is uitverkocht. Er is een extra uitvoering om 14.00 uur. Daar zijn nog kaarten voor verkrijgbaar.

De musici hebben zich grondig verdiept in de musiceerstijl van rond 1800, met de nodige gebaren en mimiek. Zij gaan zelfs zover dat zij het gehele concert in begin-negentiende-eeuwse kleding uitvoeren! Pikant detail is dat er ondeugende teksten werden gezongen.

De uitvoerende musici zijn:
Tullia Melandri – pianoforte
Santiago Rodrigues Pozo - viool
Evan Buttar - violoncello
Olaf van Hees - bas

Toegang € 15 pp bij vooraf reserveren, incl. drankje in de pauze. Toegang € 20 pp aan de zaal, incl. drankje in de pauze.

Reserveren: Museum Vlaardingen, Westhavenkade 56 3131 AG Vlaardingen Telefoon: 010-434 8722 E-mail: info@vvv-vlaardingen.nl, website: www.museumvlaardingen.nl

Gerelateerd