Boekenweek in het teken van Duitsland

10-03-2016 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN – Het hoogtepunt van het literaire jaar komt er weer aan: de Boekenweek. Thema is dit jaar Duitsland. Het ‘nationale literaire feestje’ vindt plaats van zaterdag 12 tot en met zondag 20 maart en gedurende deze dagen staat ook de Vlaardingse boekhandel Plantage Pontier aan het Veerplein natuurlijk geheel in het teken van de Boekenweek. U krijgt het boekenweekgeschenk Broer, geschreven door Esther Gerritsen, gratis bij aanschaf van ten minste € 12,50 aan boeken (zolang de voorraad strekt). 

Thema Duitsland
De Boekenweek 2016 richt zich op ons buurland Duitsland onder het motto ‘Wass ich noch zu sagen hatte Duitsland is het land van Bach, Berlijn en Bratwurst. Van Goethe, Brecht, Schiller en Heinrich Boll. 

Lezing over Duitsland
Op Dinsdagavond 15 maart organiseert de Bibliotheek Vlaardingen een lezing over Duitsland met als auteur: Sietse van der Hoek, hij is journalist en schrijver. Hij werkte twintig jaar voor de Volkskrant en heeft tal van boeken op zijn naam staan, waaronder ‘Alles klar’ Nederland - Duitsland van A tot Z. Het boek is op deze avond bij de boekentafel te koop voor 12,50, natuurlijk signeert de schrijver z’n boek speciaal voor u. 

Boeken en ander nieuws
Zoals u wellicht uit de media vernomen heeft… de Vlaardingse schrijver Alex Boogers heeft de Boekhandelsprijs 2016 gekregen. Van Harte Gefeliciteerd! Z’n laatste boek ‘Alleen met de goden’ is in beperkte oplage ook in een gebonden editie te koop voor dezelfde prijs als de paperback uitvoering. Ook maakt Alex Boogers kans op de Libris Literatuurprijs, welke wij hem van harte gunnen. 

Gratis 100% Brugge
Bij aanschaf van een boekje uit de serie 100% Stedenserie, krijgt u tijdelijk het boekje 100% Brugge cadeau. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. 

CD’S en DVD’S
Vanaf 8 maart weer in de verkoop….CD’s van o.a. The Beatles, David Bowie, Anouk en Adele. DVD’s van o.a. Bert Haanstra, La Grande Bellezza en The Office. Graag nodigen wij u uit de collectie te komen bekijken. 

Plantage Pontier
Veerplein 33-35
3131 CX  Vlaardingen
010 – 435 88 22
pontier@plantage.nl
www.plantagepontier.nl

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date