Kerstworkshops bij Roosmarijn!

14-11-2013 Winkelen Advertorial

VLAARDINGEN - Bent u uw huis al gezellig aan het maken? Of kunt u eigenlijk niet wachten tot het kerst is en u de boel mag gaan versieren? Bij Roosmarijn Bloem&Kado aan de Waalstraat 63 is weer een aantal leuke workshops bedacht die u kunt komen volgen. Het is leuk en ontspannend om met bloemen en natuurlijke materialen aan de slag te gaan. Maar veel mensen vinden het lastig om zelfstandig een mooi bloemstuk of andere natuurlijke decoratie te maken. Tijdens onze kerstworkshops leert u de technieken en krijgt u mooie materialen waarmee u een prachtig kerstarrangement gaat maken.

 

Voor wie?

De workshops zijn geschikt voor iedereen! Dus ook als u nog nooit een workshop of iets dergelijks heeft gevolgd. Alles wordt van A tot Z en stap voor stap uitgelegd en u gaat altijd met een prachtig stuk naar huis. We horen heel vaak als reactie; ik wist niet dat ik zoiets kon maken!

Een workshop volgen bij Roosmarijn betekent vooral lekker ontspannen, wij zorgen voor alle materialen en gereedschappen maar ook voor koffie, thee en iets lekkers. Op de volgende data hebben we nog een aantal plekken vrij: donderdag 28 november, maandag 2 december, dinsdag 3 december en dinsdag 10 december.

 

Wat gaan we maken?

Stapel Kerstboompje: met een basis van schors, mos en kerstgroen gaan we een leuk boompje stapelen. Het boompje kunt u naar eigen inzicht decoreren met ballen en kerstdecoratie.
Kerststuk op krans: op een grove houten krans gaan we een kerststuk maken. U heeft zelf de keuze of u klassiek of modern wilt gaan werken. We verwerken diverse soorten kerstgroen en kerstballen en decoratie kunt u naar eigen smaak kiezen.
Kerstboom om op te hangen: een platte kerstboom perfect om op te hangen aan een schouw of binnen- of buitendeur. Het is ook erg leuk om de boom aan twee kanten te bekleden en hem voor het raam te hangen.

Meer informatie? Kijk op onze website of kom langs in de winkel om de voorbeelden te bekijken! Uiteraard zijn we ook telefonisch (010 - 123 44 40) en via e-mail bereikbaar.