Is uw volgende woning aan de Schiedamseweg?

07-07-2015 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN -  Van Zon Makelaars wil u op een informele manier informeren over een bijzondere woning die zij in de verkoop hebben. En wie kunnen dat beter doen dan de bewoners zelf. Onderstaand dan ook een interview met Henk en Marjan, wonende aan de Schiedamseweg. Els van den Tempel neemt het interview bij ze af.

Wie zijn jullie?
Wij zijn Henk en Marjan

Welke woning verkopen jullie via Van Zon Makelaars?
De Schiedamseweg 104.

Hoe lang hebben jullie hier gewoond?
Wij zijn hier in de zomer van 2002 komen wonen, dus 13 jaar.

Waarom gaan jullie verhuizen?
(Hartelijk lachen Henk en Marjan als ik deze vraag stel). Hoewel wij het nog een heerlijk familie huis vinden, wordt het te groot voor ons. We hebben inmiddels de leeftijd bereikt waarop wij niet meer hoeven te werken en alle kinderen zijn de deur uit gevlogen. we houden van reizen en genieten van de vrijheid, veelal in Spanje, waar het heerlijk rustig is. In Nederland zijn we dan ook op zoek naar een appartement, waarvandaan we met de fiets de drukte van een stad kunnen opzoeken.

Waarom hebben jullie destijds gekozen voor deze woning?
Wij waren op slag verliefd op de woning, de sfeer die het uitademt, maar hoofdzakelijk dat het zo’n heerlijk familiehuis is, waar wij met onze 5 kinderen alle ruimte hadden. Ondanks dat de kinderen nu de deur uit zijn hebben wij afgelopen zondag weer genoten van onze 6 kleinkinderen over de vloer die met de warmte lekker in de tuin met water hebben kunnen spelen.

Wat zou u de kopers van uw woning absoluut willen laten weten?
Wij vinden de ligging ideaal, in een gevarieerde wijk met scholen in de buurt. Wij lopen veel met onze hond en zijn met een paar minuten in het Oranjepark. Willen we naar Rotterdam, lopen we 5 minuten en staan op station Vlaardingen-Oost. Ook lopen of fietsen we naar de stad. Wij zijn blij met onze tuin op het Zuiden, maar kunnen altijd wel in de schaduw vertoeven. Nu het de afgelopen tijd zo warm is, is het bij ons in huis altijd koel. En niet te vergeten…met Sinterklaas zitten wij hier allemaal om de openhaard.

Wij hopen van ganser harte dat dit zalige huis weer een liefdevol gezin mag omarmen!
Voor een vrijblijvende rondleiding kunt u contact opnemen met Van Zon Makelaars of u kunt HIER klikken voor meer informatie

Gerelateerd