Is uw volgende woning in de Wilhelminastraat?

15-07-2015 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Van Zon Makelaars wil u op een informele manier informeren over een bijzondere woning die zij in de verkoop hebben. En wie kan dat beter doen dan de bewoner zelf. Onderstaand dan ook een interview met Yvonne, wonende aan de Wilhelminastraat.

Wie ben je?
Yvonne

Welke woning verkoopt u via Van Zon Makelaars?
Wilhelminastraat 15.

Hoe lang heeft u hier gewoond?
Zes jaar.

Waarom ga je verhuizen?
Ik heb andere toekomstplannen. Vorig jaar ben ik aan een studie Italiaans begonnen. Een oude droom heb ik opgepakt en wil heel graag als tolk/vertaler in Nederland en Italië aan de slag.

Waarom heb je destijds gekozen voor deze woning?
Het huis voelde meteen goed. De authentieke en rustige sfeer van het huis vond ik heerlijk. De hoge plafonds, de ruime kamers, de glas in lood ramen en natuurlijk de openslaande deuren naar de tuin. 

Wat zou u de kopers van uw woning absoluut willen laten weten?
Het huis staat in voor mij de mooiste wijk van Vlaardingen waarin veel huizen in originele staat zijn gebleven. Mijn straat is heel erg gezellig en echt een mengeling van jong en oud. Mijn zoon speelt heerlijk met zijn vriendjes op het schoolplein of in het Oranjepark. Het heeft een dorpsgevoel maar dan midden in de stad.

Ik hoop dat ik u nieuwsgierig heb gemaakt, Van Zon Makelaars geeft u graag een rondleiding door mijn huis!!!

Voor een vrijblijvende rondleiding kunt u contact opnemen met Van Zon Makelaars of u kunt HIER klikken voor meer informatie 

Gerelateerd