Van Zon deelt bloemen uit!

02-10-2014 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - 'Verrassend en Veelzijdig, Persoonlijk en Professioneel', Dit zijn de woorden die Van Zon Makelaars en Roosmarijn Bloem&Kado overeenkomstig hebben! Met de start van de Open Huizendag komt van Zon met een ludieke actie. Degene die, bij een bezichtiging, zijn NAW gegevens achterlaat tussen 4 oktober en 15 december maakt kans om gedurende drie maanden om de twee weken verse bloemen te gaan halen bij Roosmarijn Bloem & Kado!

,,Wie houdt er niet van een mooie bos verse bloemen in huis'', reageert Els van den Tempel. ,,Zo kwamen we op het idee voor deze leuke actie. Komende tijd gaan we NAW gegevens verzamelen en op 19 december trekken we een winnaar. De winnaar mag gedurende drie maanden iedere twee weken een mooie bos bloemen halen bij Roosmarijn Bloem&Kado.''

Laat dus je gegevens achter tijdens de Open Huisdag aankomende zaterdag (4 oktober) en begin direct kans te maken!

Elk Open Huis levert successen op. Hoewel ons team iedere dag voor u klaarstaat om de woningen van onze verkopers te laten zien, blijkt altijd weer dat een Open Huis nog laagdrempeliger is. Veel huizenzoekers ervaren daarbij het 'bezichtigen zonder afspraak’ als een welkome aanvulling op hun zoektocht. Tevens voor mensen van wie de eigen woning nog verkocht moet worden, raden wij hen aan om alvast eens sfeer te gaan proeven in woningen welke wellicht aan hun wensen kunnen voldoen. Dit valt in de praktijk soms best tegen of juist erg mee. Ook voor deze oriënterende kijkers is het Open Huis een prettige kennismaking met een eentuele volgende stap in hun leven.

Vanzelfsprekend zijn wij ook geopend aanstaande zaterdag en schroom niet om langs te komen met uw vragen of om gewoon gezellig even een kop koffie te komen drinken en kennis te maken met ons team. Alle woningen die bij ons te koop staan en meedoen aan het Open Huis zullen u tevens trakteren op een lekker stukje taart! Bekijk het aanbod op funda om te zien welke woningen mee doen met de openhuizen route. KLIK HIER!

De winnaar van de actie zal 19 december op een feestelijke manier bekend worden gemaakt en te zien zijn op Vlaardingen24 alsmede op Facebook!

Van Zon Makelaars
Van Zon Makelaars is een gerenommeerd kantoor en werkzaam in de regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. In 1987 zijn John en Ineke begonnen op een kamertje in Maassluis, en inmiddels bestaat het Van Zon-team uit vier vaste medewerkers met bij elkaar opgeteld 103 jaar ervaring in vastgoed.

Wij denken dat de kracht van Van Zon de eenheid is, omdat iedereen doet waar hij of zij van nature goed in is en wij elkaar waar nodig aanvullen. Niet alleen onze particuliere, maar ook onze zakelijke klanten willen wij graag van dienst zijn, met helderheid over de gang van zaken hoog in ons vaandel.

Wij wensen u veel succes en plezier bij uw bezichtiging(en)!

Gerelateerd