Van Zon Makelaars op de Open Huis Familiedag

06-11-2014 Wonen Advertorial

VLAARDINGEN - Aanstaande zaterdag, 8 november, is het team van Van Zon Makelaars te vinden op de OPEN HUIS FAMILIEDAG in het Flamingotheater aan de Koningin Wilhelminahave ZZ10, dé gelegenheid om alles rondom het kopen of verkopen van een woning te weten te komen. 

Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen bij onze stand van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje kennis te komen nemen van onze zéér interessante actie. 

Van Zon Makelaars biedt u namelijk de VRIJ OP NAAM actie, waaraan een groot aantal woningen deelneemt. Wat betekent dit? De verkoper neemt de KOSTEN KOPER voor ZIJN REKENING, waardoor de koper GOEDKOPER uit zal zijn bij de aankoop van één van deze woningen. Hieronder ziet u een  voorbeeld van zo’n berekening. Het scheelt u als koper al snel duizenden euro’s!

 

Voor een overzicht van de aan deze actie deelnemende woningen gaat u naar www.vanzonmakelaars.nl of www.funda.nl

Natuurlijk kunt u op 8 november ook bij ons terecht voor alle informatie over andere woningen uit ons assortiment. Wij hopen u aanstaande zaterdag te mogen begroeten! Wij zijn enthousiast, we hopen dat u dat ook wordt!!